Train for Balance - ett företag för din mentala styrka och balans

Här hittar du kurser för att öka din mentala styrka och balans i ditt jobb, i dina relationer, i din idrott eller på golfbanan

Träning för mental styrka och balans

Train for balance är företaget jag startade 1997 och det verkar idag för att sprida kunskap och inspiration om mental träning, vikten av helhetsträning och förmågan att skapa balans i sin tillvaro. Träningen handlar om att träna både kropp, sinne och hjärta. Träningen får du tillgång till via kurser online och du kan också boka in kurser, föreläsningar eller individuella sessioner på plats (Danderydsgatan 2) eller på ditt företag.
Varmt välkommen!

Vår vision är att driva en värdefull verksamhet som bidrar till ökat välmående och hälsosam prestation genom mental träning hos så många människor som möjligt i Sverige och även internationellt.

Vision och mål

Vår vision är att driva en värdefull verksamhet som bidrar till ökat välmående och hälsosam prestation genom mental träning hos så många människor som möjligt i Sverige och internationellt.

Vi jobbar med företag, föreningar och enskilda personer med inriktning idrott och ledarskap. Vi vill med att öka kunskap om stresshantering och vikten av egen mental träning för att må och fungera bra. 

Bakgrund

Train for balance startades av Jenny Hagman redan 1997 under namnet Hagman Golf. Inriktningen har alltid varit helhetsträning med fokus på mental träning och fysisk träning och för golfare finns även teknikträning tillgänglig.

Att jobba med både kropp, sinne och hjärta för att nå välmående och prestation finns med som en röd tråd i alla kurser, föreläsningar, träningsresor och i de individuella sessionerna. 

Om Jenny

Jenny är fd golfproffs, utbildad Civilekonom och har jobbat som coach och tränare i över 20 år. Hon har synts i Svensk Golf som en del av golfskolan och i flera tidningar såsom Chef, Amelia, Expressen mm.

Jenny har även arbetat som VD och marknadschef inom näringslivet och är idag föreläsare och jobbar som mental tränare, coach och yogalärare inom idrott-och ledarskap. Jenny driver podden Idrott-och ledarskapspodden sedan 2016 och 2018 kom hennes första bok "Stolt, stark och säker - en bok om helhetsträning för golfare". 

Jenny's bok "Stolt, stark och säker - en bok om helhetsträning för golfare"Boken "Stolt, stark och säker - En bok om helhetsträning för golfare"
Här nedan hittar du en film om Jennys bok Stolt, stark och säker som publicerades 2018. Den har hittills sålt i över 4000 ex och förbättrat välmåendet och prestationen hos många golfare både på och av golfbanan. Vill du också beställa boken så hittar du den i de flesta bokhandlar och via länken nedan. Vi hoppas boken kommer att ge dig mycket inspiration och kunskap som du kan använda både på och av golfbanan.
 
Kalendern 2023 - med månadstips för mental styrka
För andra året i rad har vi producerat en Kalender med månadstips för Mental styrka. Idén bottnar i att jag ville skapa ett material som påminner både mig och mina klienter om att få in sin mentala träning i vardagen OCH att göra det enkelt. Det är så lätt att vi lägger upp för stora planer när vi vill förändra något. Här får du ett tips/en övning per månad som du jobbar med och alla övningar följer den mentala träningens grunder.  Jag hoppas du gillar den!