Stark och smidig Bootcamp 21 dagar

Stärk både kropp och sinne på 21 dagar

Kursens upplägg

Ett Bootcamp med fokus på att stärka din kropp från grunden med styrketräning, rörlighetsträning, konditionsträning och olika andningsövningar. Du tränar främst med den egna kroppen och övingarna kommer även öka din koordination och din balans. Vissa filmer är på engelska och några filmer visar jag utan att prata. En förklaring i text finns till varje film och filmen visar eller guidar tydligt vad du ska göra. Varje vecka har en pdf som du kan skriva ut för att fylla i dina träningspass.
Välkommen!

Kursens upplägg

Jenny Hagman

Jenny Hagman är civilekonom i grunden och var golfproffs på både Europatouren, Svenska touren och Sydafrikanska touren fram till 2002. I dag jobbar Jenny som licensierad mental tränare, coach och yogalärare inom idrott och ledarskap.

Jenny tränar både individer, företag och föreningar. Hon håller föreläsningar runt om i Sverige för att inspirera och motivera företag och föreningar till att stärka sig mentalt och till starka nerver och lugn i sinnet. Hon tränar också elever till att bygga en mental styrka från grunden för att hålla i längden med fokus på välmående och prestation i balans.

Jenny är författare till boken ”Stolt, stark och säker - en bok om helhetsträning för golfare”som kom ut 2018 och som hittills sålts i över 4000 ex och hon driver sedan 2016 podden Idrott-och ledarskapspodden.

Jenny bor i Stockholm, är gift och har två barn på 11 och 13 år.

Följ Jenny på Instagram @jenny_hagman samt på Facebook.

John Smith

Developer

Highly Recommended Course. Easy to Understand, Informative, Very Well Organized. The Course is Full of Practical and Valuable for Anyone who wants to Enhance their Skills. Really Enjoyed it. Thank you!!

Course Pricing

  • Stark och smidig Bootcamp 21 dagar
  • 350 SEK

    Välkommen till denna 3-veckors kurs med fokus på både styrka, rörlighet, koncentration och andning.

    Kör kursen här