Kurs i Mental träning för Golfare

Stärk dig mentalt på och av golfbanan. Den här unika kursen har allt du behöver för att lära dig behålla lugnet under press, både på och av golfbanan.

Sammanfattning av kursen

Den här unika och kompletta kursen i mental träning för golfare ger dig alla verktyg du behöver för att stärka dig mentalt från grunden och nå din fulla potential som golfare. Kursen innehåller ett fokus på helheten med grunderna i den mentala träningen som fokus. Allt material är anpassat för dig som golfare och kursen innehåller föreläsningar, ljudfiler med mentala träningsprogram, medicinska yogapass skräddarsydda för golfare, fysträningspass för att stärka dig fysiskt och även några filmer med de viktiga grunderna i din teknik med fokus på din sving. 

Kursens upplägg

Jenny Hagman

Jenny Hagman är civilekonom i grunden och var golfproffs på både Europatouren, Svenska touren och Sydafrikanska touren fram till 2002. I dag jobbar Jenny som licensierad mental tränare, coach och yogalärare inom idrott och ledarskap.

Jenny tränar både individer, företag och föreningar. Hon håller föreläsningar runt om i Sverige för att inspirera och motivera företag och föreningar till att stärka sig mentalt och till starka nerver och lugn i sinnet. Hon tränar också elever till att bygga en mental styrka från grunden för att hålla i längden med fokus på välmående och prestation i balans.

Jenny är författare till boken ”Stolt, stark och säker - en bok om helhetsträning för golfare”som kom ut 2018 och som hittills sålts i över 4000 ex och hon driver sedan 2016 podden Idrott-och ledarskapspodden.

Jenny bor i Stockholm, är gift och har två barn på 11 och 13 år.

Följ Jenny på Instagram @jenny_hagman samt på Facebook.

John Smith

Developer

Highly Recommended Course. Easy to Understand, Informative, Very Well Organized. The Course is Full of Practical and Valuable for Anyone who wants to Enhance their Skills. Really Enjoyed it. Thank you!!

Course Pricing

  • Mental träning för Golfare - Kurs 8 veckor
  • 3995 SEK

    En kurs i mental träning för golfare. Tillgänglighet 1 år.

    Köp kursen här