18 yogaklasser för mental styrka och inre lugn

Lugn medicinsk yoga med olika teman

Sammanfattning av denna kurs

Här hittar du 18 yogaklasser med fokus på mental-och fysisk avslappning och med olika teman i varje pass. Det kan tex handla om ditt självförtroende, tillit, rygg, axlar, nacke, hjärtat, hjärnan osv. Alla klasser är ca 1 timme långa och vissa har musik, andra inte. Jag rekommenderar att du använder min spellista på Spotify: Jenny's Yoga Monday Flow om du vill ha musik i bakgrunden. Dessa yogapass är inspelade från olika yogapass som Jenny guidat live under 2020-2022.

Innehåll

Jenny Hagman

Jenny Hagman är civilekonom i grunden och var golfproffs på både Europatouren, Svenska touren och Sydafrikanska touren fram till 2002. I dag jobbar Jenny som licensierad mental tränare, coach och yogalärare inom idrott och ledarskap.

Jenny tränar både individer, företag och föreningar. Hon håller föreläsningar runt om i Sverige för att inspirera och motivera företag och föreningar till att stärka sig mentalt och till starka nerver och lugn i sinnet. Hon tränar också elever till att bygga en mental styrka från grunden för att hålla i längden med fokus på välmående och prestation i balans.

Jenny är författare till boken ”Stolt, stark och säker - en bok om helhetsträning för golfare”som kom ut 2018 och som hittills sålts i över 4000 ex och hon driver sedan 2016 podden Idrott-och ledarskapspodden.

Jenny bor i Stockholm, är gift och har två barn på 11 och 13 år.

Följ Jenny på Instagram @jenny_hagman samt på Facebook.

Kostnad      

  • Jenny Hagman
  • 399 SEK

    18 yogaklasser för mental styrka och inre lugn. Kursen är tillgänglig på obegränsad tid.

    Köp kursen