Hagman's Golf School - 3 säsonger

Tre golfskolor med veckoprogram för att stärka din sving och ditt spel från grunden

Upplägg av kursen

Den här golfskolan är skapad för dig som är golfare och har fokus på golfträning, med inslag av fysträning och mental träning. Du hittar 3 olika golfskolor som är upplagda som 6-veckors program och en som är ett 3-veckors program. En av golfskolorna är på engelska. Jag gjorde dessa golfskolor från början för Röhnisch och nu finns de sedan ett par år tillbaka tillgängliga för dig. Varmt välkommen!

Upplägg

Jenny Hagman

Jenny Hagman är civilekonom i grunden och var golfproffs på både Europatouren, Svenska touren och Sydafrikanska touren fram till 2002. I dag jobbar Jenny som licensierad mental tränare, coach och yogalärare inom idrott och ledarskap.

Jenny tränar både individer, företag och föreningar. Hon håller föreläsningar runt om i Sverige för att inspirera och motivera företag och föreningar till att stärka sig mentalt och till starka nerver och lugn i sinnet. Hon tränar också elever till att bygga en mental styrka från grunden för att hålla i längden med fokus på välmående och prestation i balans.

Jenny är författare till boken ”Stolt, stark och säker - en bok om helhetsträning för golfare”som kom ut 2018 och som hittills sålts i över 4000 ex och hon driver sedan 2016 podden Idrott-och ledarskapspodden.

Jenny bor i Stockholm, är gift och har två barn på 11 och 13 år.

Följ Jenny på Instagram @jenny_hagman samt på Facebook.

En fantastiskt bra kurs och det fungerar väldigt bra att den är online. Jag har lärt mig grunderna för min golf och denna kurs tillsammans med Jenny's bok har varit ovärderlig för mitt spel och mitt välmående på och av golfbanan!

Course Pricing

  • Hagman's Golf School - 3 säsonger
  • 499 SEK

    Den här kursen innehåller tre säsonger med 4-6 veckors träningsupplägg till varje säsong.

    Boka din kurs nu