Mental träning - En miniserie i 3 delar om Grunderna i Mental träning

En miniserie med 3 filmer inkl. övningar och ljudfiler.

Kursens upplägg

 Det här är en miniserie i tre delar om den mentala träningens grunder. Den här helt kostnadsfri tom den 3/4 och du kan alltså registrera dig idag utan extra kostnad. Efter den 3/4 tillkommer en kostnad (den tillkommer bara om du väljer att fortsätta gå kursen, annars stängs den automatiskt) samtidigt som kursen då också uppdateras med fler övningar och mer innehåll. Kursens innehåll läser du mer om nedan och den är till för att du ska få en bra inblick i vad mental träning är och hur du tränar för att må och fungera bra, vilket är den mentala träningens mål.
Om du blir nyfiken och vill fördjupa dig i den mentala träningen så kan du efter denna minikurs gå vidare till kursen Mental träning för Alla, eller Mental träning för Golfare. Där lär du dig ALLT du behöver för att få starka nerver och lugn i sinnet och för att bli mentalt stark i grunden för att hålla i längden.
Varmt välkommen!

Kursens innehåll

Jenny Hagman

Jenny Hagman är civilekonom i grunden och var golfproffs på både Europatouren, Svenska touren och Sydafrikanska touren fram till 2002. I dag jobbar Jenny som licensierad mental tränare, coach och yogalärare inom idrott och ledarskap.

Jenny tränar både individer, företag och föreningar. Hon håller föreläsningar runt om i Sverige för att inspirera och motivera företag och föreningar till att stärka sig mentalt och till starka nerver och lugn i sinnet. Hon tränar också elever till att bygga en mental styrka från grunden för att hålla i längden med fokus på välmående och prestation i balans.

Jenny är författare till boken ”Stolt, stark och säker - en bok om helhetsträning för golfare”som kom ut 2018 och som hittills sålts i över 4000 ex och hon driver sedan 2016 podden Idrott-och ledarskapspodden.

Jenny bor i Stockholm, är gift och har två barn på 11 och 13 år.

Följ Jenny på Instagram @jenny_hagman samt på Facebook.

Course Pricing

  • Miniserie i 3 delar om Grunderna i Mental träning
  • 450 SEK

    I den här kursen lär du dig det viktigaste om grunderna i den mentala träningen inkl. ljudfiler och övningar för fortsatt träning.

    Kör kursen här