Kom igång med din fysträning på 21 dagar!

Ett träningsprogram som hjäper dig sätta igång med din träning

Kursens upplägg

Den här kursen ger dig den vägledning du behöver för att komma igång med din fysträning. Du får under tre veckor ett träningsprogram per vecka som du ska följa. Övningarna är utförligt beskrivna i text och med en tillhörande film där jag visar övningarna. Varje vecka följer du ett program per dag. Du får ett dokument per vecka i form av en pdf som du kan skriva ut för att följa upp vilka övningar du har gjort.  Varmt välkommen!

Course Curriculum

Jenny Hagman

Jenny Hagman är civilekonom i grunden och var golfproffs på både Europatouren, Svenska touren och Sydafrikanska touren fram till 2002. I dag jobbar Jenny som licensierad mental tränare, coach och yogalärare inom idrott och ledarskap.

Jenny tränar både individer, företag och föreningar. Hon håller föreläsningar runt om i Sverige för att inspirera och motivera företag och föreningar till att stärka sig mentalt och till starka nerver och lugn i sinnet. Hon tränar också elever till att bygga en mental styrka från grunden för att hålla i längden med fokus på välmående och prestation i balans.

Jenny är författare till boken ”Stolt, stark och säker - en bok om helhetsträning för golfare”som kom ut 2018 och som hittills sålts i över 4000 ex och hon driver sedan 2016 podden Idrott-och ledarskapspodden.

Jenny bor i Stockholm, är gift och har två barn på 11 och 13 år.

Följ Jenny på Instagram @jenny_hagman samt på Facebook.

"En bra kurs för att komma igång med sin träning. Lagom tempo och passade mig som inte tränat på ett tag. Nu efter tre veckor har jag kommit igång. Tack!"

Johanna Karlsson deltagare hösten 2022

Kostnad

  • Kom igång med din fysträning på 21 dagar
  • 350 SEK

    Ett tre veckor långt träningsprogram med dagliga övningar.

    Köp nu